DOSARUL PENTRU OBȚINEREA CERTIFICATULUI DE HANDICAP SE POATE DEPUNE LA D.A.S. PANTELIMON

Suntem conștineți de dificultățile pe care persoanele cu dizabilități le întâmpină în obținerea certificatului de handicap, iar drumurile până la DGASPC Ilfov sunt anevoiase de multe ori și implică un efort uriaș.
Din acest motiv, D.A.S. Pantelimon a solicitat și primit sprijinul necesar din partea primarului Marian Ivan, pentru a reorganiza echipa și a vă fi alături în obținerea acestui certificat și a drepturilor dumneavoastră, indiferent de încadrarea în gradul de handicap.

Începând din 20 iulie, veți putea depune dosarele pentru obținerea certificatului de încadrare în grad de handicap, la sediul nostru din Bdul Biruinței nr. 48-50. Vă așteptăm de luni până joi, între orele 8:00 și 12:00, pentru a vă oferi suportul necesar și a primi dosarele dumneavoastră.

Dosarele vor fi depuse de noi la sediul DGASPC Ilfov în termen de 5 zile lucrătoare, iar reprezentanții DGASPC vă vor informa când veți putea merge la serviciul de evaluare complexă.

Pentru mai multe informații, colegii noștri de la Serviciul pentru Protecția Persoanelor cu Handicap sunt disponibili la numărul de telefon 0754. 068.850.

Ne dorim să putem face o schimbare pozitivă în viața dumneavoastră, facilitând acest proces dificil.

 

Trimite

 
Sari la conținut