Sărbătoarea celor 50 de ani de căsătorie a cuplurilor din Pantelimon

Am vrut sa împărțim cu dumneavoastră o mică parte din bucuria pe care noi, echipa DAS, împreună cu Primarul Marian Ivan, am avut-o, atunci când 25 de cupluri din orașul nostru au sărbătorit alături de noi, 50 de ani de căsnicie. O viață de om, pentru alții, împărțită în doi și 25 de povești de dragoste care au supraviețuit peste 50 de ani.

Cuplurile celebrate ne-au împărtășit o parte din secretele unei căsnicii de durată, ne-au vorbit despre cele mai dragi lucruri ale lor: copii, nepoți, dar și despre momentele în care s-au cunoscut, s-au căsătorit și și-au întemeiat o familie.

La ceremonia organizată de Direcția de Asistență Socială Pantelimon au luat parte domnul Primar Marian Ivan și domnul Viceprimar David Dumitru. Au fost momente emoționante în care cuplurile au primit diplome și plachete omagiale. Fiecare cuplu, locuitor al orașului Pantelimon, care împlinește 50 de ani de căsătorie, beneficiază, în luna în care își celebrează căsnicia, de suma de 500 lei acordată de Primărie, prin Hotărârea de Consiliu Local din anul 2010.

Evenimentul s-a încheiat cu o masă festivă în cadrul restaurantului Phoenix Cernica, unde invitații au sărbătorit într-o atmosferă relaxată, au depănat amintiri despre tinerețe, despre legătura pe care o au cu orașul nostru și despre cele mai dragi lucruri din viața lor.

Am dorit să marcăm acest eveniment cum se cuvine, în semn de respect pentru aceia care au reușit să treacă împreună peste greutățile vieții și care acum ne dau o lecție despre iubire, devotament și respect.

În preajma sărbătorii Sfântului Pantelimon, protectorul orașului nostru, am vrut să marcăm în acest an Ziua Orașului Pantelimon, printr-un exemplu pozitiv. Într-o lume în care timpul se scurge cu viteză, în care oamenii preferă să renunțe în loc de a lupta, aceste cupluri ne demonstrează, de ziua orașului nostru, că există lucruri pentru care merită să lupți, există oameni care merită să le rămâi alături acolo unde găsim iubire, respect și înțelegere.

Mai jos găsiți imagini de la eveniment.

       

 

Trimite

 
Sari la conținut