Dăruiește Zâmbete de Paște prin DAS Pantelimon

        Probabil recunoașteți acel zâmbet de copil nevinovat, atunci când primește un cadou, parcă toată fața îi surâde, vezi cum se bucură sincer și cum îi poți citi fericrea pe chipul său. Încercați să surprindeți acel zambet, noi avem foarte multe păstrate cu copiii care primesc pentru prima oară o papusă, o minge sau mașinuță, de mult așteptată. Emoția este mare, atât pentru ei, cât și pentru noi, cei care îi asistăm social și din acest motiv prin această campanie, am dori sa vă împărtășim și vouă o parte din acele zâmbete și din acea emoție. Este răsplata supremă a faptului că munca noastră și a donatorilor nu este în zadar. La sfârsitul acestei campanii, vom reveni cu mărturiile acestor zâmbete frumoase, sincere, pline de speranță și de inocență.
     Pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/pg/DASPantelimon/posts/ v-am făcut cunoștință cu unele dintre cele mai grele cazuri ale noastre, atunci când le catalogăm ca fiind grele, o facem pentru faptul că sunt copii implicați, copii care au nevoi mari de hrană, acces la educație, jucării, cărți sau poate de consiliere psihologică. În spatele fiecărui caz din campania noastră se ascunde o poveste, una trista, plină de nevoi, plină de durere sau lacrimi. Încercăm cu ajutorul asistenților sociali DAS Pantelimon să îi ajutăm cât de mult posibil, să-i consiliem spre educație și să le oferim atât cât putem din punct de vedere legal. 
Cu ajutorul dumneavoastră și prin campania ”Dăruiește Zâmbete de Paște”, am reușit să strângem lucruri, jucării și alimente pentru toate cazurile prezentate de noi, am reușit să aducem zâmbete și puțină sperantă, acolo unde a fost cea mai mare nevoie de ele, înainte de Sfintele Sărbători de Paște.
     Prin această campanie noi, DAS Pantelimon, ne-am propus să transmitem și un mesaj de solidaritate pentru cetățenii orașului nostru. Să nu uităm, că poate o haină pe care nu o mai folosim poate încălzi pe cineva în timpul rece sau că o jucărie poate aduce zâmbetul pe fața unui copil sărman. Să nu uităm să fim oameni unul cu celălalt, care probabil nu a fost suficient de norocos.
Das Pantelimon strânge donații în orice perioadă a anului și încurajază toate demersurile sociale din orașul nostru. Și nu uitați, suntem aici pentru șansa ta!
Este posibil ca imaginea să conţină: text

Trimite

 
Sari la conținut