Alături de persoanele defavorizate în perioada de urgență

Direcția de Asistență Socială Pantelimon este alături de persoanele defavorizate din orașul nostru, în perioada stării de urgență.

Persoanele cele mai vulnerabile la îmbolnăvirea cu noul coronavirus sunt vârstnicii de peste 65 de ani. În perioada stării de urgență, DAS Pantelimon a distribuit săptămânal pachete gratuite cu alimente de bază și produse de igienă, seniorilor peste 65 de ani, fără venituri sau venituri foarte mici și fără aparținători.

Scopul acestei campanii a fost de a-i proteja pe cei mai vulnerabili, persoanele care nu ar trebui să iasă din case și gospodării în perioada de urgență.

DAS Pantelimon a pus la dispoziție locuitorilor orașului Pantelimon mai multe posibilități de contact: atât telefonic, cât și online pe site-ul instituției. Locuitorii care solicită ajutorul DAS, au la dispoziție 3 numere de telefon, dintre care două sunt apelabile și în zilele de sâmbătă și duminică. De luni până joi, între orele 8:00 – 16:30 și de vineri până duminică între orele 8:00-14:00, cetățenii au putut apela numărul 0754.071.844 sau 0754.068.850 sau la numărul 021.301.7084 (doar în cursul săptămânii).

În plus, echipa DAS a oferit sprijin și cetățenilor cu vârsta de peste 65 de ani (cu venituri), persoanelor cu dizabilități sau celor aflate în autoizolare cu procurarea medicației necesare și efectuarea cumpărăturilor de bază, costul acestora fiind suportat de solicitanți.

Aproximativ 900 de persoane defavorizate au beneficiat de sprijinul echipei DAS Pantelimon în perioada de urgență.

 

Trimite

 
Sari la conținut